MacBook Pro 13″ Touch Bar

Intel Core i5 2.9 GHz (Turbo Boost 3.3 GHz) / 8 GB / 256 GB SSD

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MacBook Pro 13" med nya Touch Bar och är mindre och lättare än någonsin! Med sjätte generationens Intel Core processor och en super ljus skärm. Enheten levereras med en Apple USB C - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2016.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 2.9 GHz (Turbo Boost 3.3 GHz)
Välj minne 8 GB
Grafikkort: Intel Iris Graphics 550
Upplösning: 2560 x 1600
Hårddisk: 256 GB SSD
Operativsystem: High Sierra 10.13
Produktens ålder: 27 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S67E404

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!