Specialerbjudande

MacBook Pro 13″ Touch Bar *NL-Keyboard

Intel Core i5 3.1 GHz / 8 GB RAM / 256 GB SSD / Silver / Mid 2017

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Stilig och lättviktig MacBook Pro 13" med Touch Bar som gör det lätt att arbeta. Med sjunde generationens Intel Core processor och en super ljus skärm. Enheten levereras med en Apple USB C - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Mitten 2017. OBS! Tangentbordslayout av typ NL

Produktspecifikation

Färg: Silver
Processor: Intel Core i5 3.1 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel Iris Plus Graphics 650
Upplösning: 2560 x 1600
Hårddisk: 256 GB SSD
Battericykler: FCC: 100% / Cycle Count: 1
Operativsystem: High Sierra 10.13
Modell: Mid 2017
Produktens ålder: 22 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S81E592
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Mindre repor i chassi
  • Dutch Keyboardlayout

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!