MacBook Pro 13″ – New battery

Intel Core i5, 2.5 GHz (Ivy Bridge) / 4 GB (1600 MHz) / 500 GB HDD

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple Macbook Pro med tredje generationens Intel Core arkitektur. Liten men kraftfull, den här laptopen ger en briljant användarupplevelse. Intel Core processor med ett kraftfullt grafikkort gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe 60W -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Mitten 2012.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5, 2.5 GHz (Ivy Bridge)
Välj minne 4 GB (1600 MHz)
Grafikkort: Intel HD Graphics 4000
Upplösning: 1280 x 800
Hårddisk: 500 GB HDD
Operativsystem: 10.12.3
Produktens ålder: 77 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S71E411
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!