Dagens julkalender ger dig 10% rabatt på valfri MacBook Air. Se dagens lucka för rabattkod.


MacBook Pro 13″

MacBook Pro 13" Mid 2012 (Intel Core i5 2.5 GHz 4 GB RAM 500 GB HDD), 2,5GHz Intel Core i5, 4GB 1600MHz DDR3, 500GB HDD SATA

Original photos:

Apple Macbook Pro med tredje generationens Intel Core arkitektur. Liten men kraftfull, den här laptopen ger en briljant användarupplevelse. Intel Core processor med ett kraftfullt grafikkort gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe 60W -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Mitten 2012.

 

Denna produkt är tyvärr redan såld, titta gärna på våra andra produkter genom att navigera i vår meny.


Full specifikation

Processor:

2,5GHz Intel Core i5

Minne:

4GB 1600MHz DDR3

Grafikkort:

Intel HD graphics 4000 1536MB

Skärmupplösning:

1280x800

Hårddisk:

500GB HDD SATA

Operativsystem:

10.12

Produktens ålder:

49 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Saknas originalkartongen och dess övriga innehåll?

Ja

Catalog Number:

1S59E031

Garanti

Denna produkt är kvalitetssäkrad av en Apple-auktoriserad tekniker. Vi lämnar därför en garanti på 12 månader vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.