MacBook Pro 13″

Intel Core i5 2.4 GHz / 8 GB RAM / 240GB SSD / Late 2011

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En stilig laptop som gör det lätt att arbeta. Aluminium chassit och bakbelysta LED skärmen ger en användarupplevelse som du inte kommer glömma. Intel Core processor med ett kraftfullt grafikkort gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe 60W -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Tidigt 2011.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 2.4 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 3000
Upplösning: 1280 x 800
Hårddisk: 240GB SSD
Battericykler: 85% / 1099
Operativsystem: High Sierra 10.13
Modell: Late 2011
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 2F09I633
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Grövre repor i chassi
  • Display hinge is looser than normal, but it stays in position.

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!