Årets Julkalender får du ett exklusivt erbjudande varje dag fram till jul! Luckan öppnas kl 12:00.


MacBook Pro 13″

MacBook Pro 13" Early 2011 (Intel Core i5 2.3 GHz 16 GB RAM 256 GB SSD), Intel Core i5 2.3 GHz,  4 GB  , 320 GB HDD

Original photos:

En stilig laptop som gör det lätt att arbeta. Aluminium chassit och bakbelysta LED skärmen ger en användarupplevelse som du inte kommer glömma. Enheten levereras med en Apple Magsafe 60W -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Tidigt 2011.

4 499 kr

moms 0%Full specifikation

Processor:

Intel Core i5 2.3 GHz

Minne:

4 GB

Grafikkort:

Intel HD Graphics 3000

Skärmupplösning:

1280 x 800

Hårddisk:

320 GB HDD

Operativsystem:

Sierra 10.12

Produktens ålder:

95 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Catalog Number:

1F70I197

Garanti

Denna produkt har 12 månader garanti. Produkten kan vara oöppnad, rekonditionerad eller begagnad. Läs mer i teknisk specifikation för att ta reda på ålder, se även bilder för att se skicket tydligt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 2-4 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varornaDu kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.