MacBook Pro 13″

Intel Core i7 2.9 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz) / 8 GB / 120 GB SSD

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple Macbook Pro med tredje generationens Intel Core arkitektur. Liten men kraftfull, den här laptopen ger en briljant användarupplevelse. Intel Core processor med ett kraftfullt grafikkort gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe 60W -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Mitten 2012.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i7 2.9 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz)
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 4000
Upplösning: 1280 x 800
Hårddisk: 120 GB SSD
Operativsystem: Sierra 10.12
Produktens ålder: 83 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1F75I906

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!