MacBook Air 13″

Intel Core i5, 1.6 GHz (Amber Lake) / 8 GB (2133 MHz) / 128 GB Flash

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MacBook Air 13" Retina är en stilig och kraftfull laptop för arbete "on the go". Upp till 12h batteritid, USB-C, 8e generationens Intel Core processor och en vacker Retina-display erbjuder en unik användarupplevelse. Enheten levereras med en Apple USB C - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2018.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5, 1.6 GHz (Amber Lake)
Välj minne 8 GB (2133 MHz)
Grafikkort: Intel UHD Graphics 617
Upplösning: 2560 x 1600
Hårddisk: 128 GB Flash
Operativsystem: 10.14.3
Produktens ålder: 6 månader
Apple garanti: 2019-11-17
Katalognummer: 1S72E168
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!