Julrea! Stort urval av produkter med -10% rabatt. Se här! Produkter beställda senast den 19 Dec hinner fram före julafton!
Julrea!
Specialerbjudande

MacBook Air 13″

Intel Core i5 1.6 GHz / 16 GB RAM / 512 GB SSD / Silver / Late 2018

5.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MacBook Air 13" Retina är en stilig och kraftfull laptop för arbete "on the go". Upp till 12h batteritid, USB-C, 8e generationens Intel Core processor och en vacker Retina-display erbjuder en unik användarupplevelse. Enheten levereras med en Apple USB C - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2018.

Produktspecifikation

Färg: Silver
Processor: Intel Core i5 1.6 GHz
Minne: 16 GB
Grafikkort: Intel UHD Graphics 617
Upplösning: 2560 x 1600
Hårddisk: 512 GB SSD
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: Late 2018
Apple garanti: 2019-11-04
Katalognummer: 1S70E462
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Mycket bra skick: detta är en produkt som för sitt skick kan misstas för ny, det lilla slitage som är på den är knappt märkbart, inga defekter. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!