MacBook 12″

Intel Core 1.2 GHz m5 (Skylake) / 8 GB PC3-14900 (1866 MHz) LPDDR3 on-board memory / 512 GB flash storage

5.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Mer kraftfull än sin föregångare, Apple MacBook 12" med en Retina skärm erbjuder en briljant användarupplevelse. Den har sjätte generationens Intel Core M processor, supersnabb SSD och 8GB RAM gör den otroligt snabb. Enheten levereras med en Apple 29W USB-C -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Tidigt 2016.  

Produktspecifikation

Processor: Intel Core 1.2 GHz m5 (Skylake)
Välj minne 8 GB PC3-14900 (1866 MHz) LPDDR3 on-board memory
Grafikkort: Intel HD Graphics 515
Upplösning: 2304-by-1440 (native)
Hårddisk: 512 GB flash storage
Operativsystem: 10.14.1
Produktens ålder: 37 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S72E047
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Mycket bra skick: detta är en produkt som för sitt skick kan misstas för ny, det lilla slitage som är på den är knappt märkbart, inga defekter. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!