MacBook 12″

1,3 GHz Intel Core M / 8 GB 1600 MHz DDR3 / 512 GB SSD

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple MacBook Retina 12" med en Intel Core M processor, supersnabb SSD och 8GB minne ger en briljant användarupplevelse. Enheten levereras med en Apple 29W USB-C -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Tidigt 2015

Produktspecifikation

Processor: 1,3 GHz Intel Core M
Välj minne 8 GB 1600 MHz DDR3
Grafikkort: Intel HD Graphics 5300 1536 MB
Upplösning: 2304 x 1440
Hårddisk: 512 GB SSD
Operativsystem: 10.13.6
Produktens ålder: 45 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S62E186

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!