MacBook 12″

Intel Core m3 1.2 GHz / 8 GB RAM / 256 GB SSD / Mid 2017

3.0 /5.0

9 099 kr  9 999 kr  -9.00%

moms 0%   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

Ny och även mer kraftfull Apple MacBook Retina 12 som erbjuder en briljant användarupplevelse. Den har sjunde generationens Intel Core processor tillsammans med en supersnabb SSD och 8GB RAM gör den otroligt snabb. Enheten levereras med en Apple 29W USB-C -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Mitten 2017.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core m3 1.2 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 615
Upplösning: 2304 x 1440
Hårddisk: 256 GB SSD
Operativsystem: 10.13.6
Modell: Mid 2017
Produktens ålder: 26 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S77E412
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Mindre synliga repor på skärm
  • Mindre repor/märken i chassi
  • Grövre stötskador på chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!