iPhone XS

64GB / Gold

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

iPhone XS specialkonstruerade oled-skärm har den bästa färgåtergivningen på marknaden, hdr och äkta svarta nyanser. Material i en klass för sig. Glaset är det starkaste någonsin på en smartphone. De rostfria banden av kirurgiskt stål är bearbetade med högsta precision. Intelligent A12 Bionic. Det smartaste, kraftfullaste chippet någonsin i en smartphone, med den nya generationen Neural Engine från Apple. Suveränt för förstärkt verklighet (AR). Du kan ta fantastiska porträttbilder och justera skärpedjupet i efterhand. Enheten levereras med en Apple USB laddare och har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad.

Produktspecifikation

Färg: Gold
Minne: 64GB
Operativsystem: 12.1.3
Produktens ålder: 7 månader
Apple garanti: 2019-09-25
Katalognummer: 1S69E319
Tillbehör
  • Hörlurar

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!