iPad mini Wi-Fi

32 GB / Silver

4.0 /5.0

1 599 kr

moms 0%  Frakt 0,00 kr

Produktinformation

Alla funktioner som en iPad fast i ett mindre format. Enheten levereras med en Apple USB laddare och har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad.

Produktspecifikation

Färg: Silver
Välj minne 32 GB
Operativsystem: 9.3.5
Product age: 76 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1E64S846

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 2-4 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!