iPad 3 (Wi-Fi + Cellular) 16GB

iPad 3 Wi-Fi + Cellular 16GB, 16 GB, Black

Original photos:

Apple iPad 3 erbjuder ett trevlig sätt att surfa på nätet, läsa e-mails, konsumera och skapa media. Enheten levereras med en Apple USB laddare och har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad.

1 699 kr

moms 0%Full specifikation

Färg:

Black

Minne:

16 GB

Operativsystem:

iOS 9

Produktens ålder:

81 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Catalog Number:

1F51I586

Garanti

Denna produkt är kvalitetssäkrad av en Apple-auktoriserad tekniker. Vi lämnar därför en garanti på 6 månader vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 2-4 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.