Pre-Summer Sale! 10% rabatt på alla produkter!
Pre-Summer Sale!

iMac 27″ Retina 5K

Intel Quad-Core i7 4.0 GHz (Turbo Boost 4.4 GHz) / 16 GB / 3 TB Fusion Drive

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En supertunn 27" iMac med en 5K Retina skärm som erbjuder en briljant användarupplevelse. Med en kraftull fjärde generationens Intel Quad-Core processor och kraftull AMD grafik. Enheten levereras med en Apple mus, tangentbord och strömkabel. Har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2014.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i7 4.0 GHz (Turbo Boost 4.4 GHz)
Välj minne 16 GB
Grafikkort: AMD Radeon R9 M295X 4GB
Upplösning: 5120 x 2880
Hårddisk: 3 TB Fusion Drive
Operativsystem: High Sierra 10.13
Produktens ålder: 46 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S67E405

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!