Special offer

iMac 27″

3,4 GHz Intel Core i5 / 16 GB 1600 MHz DDR3 / 1 TB HDD

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

ME089LL/A En supertunn 27" iMac som tar den stationära datorn till nya nivåer. Med fjärde generationens Intel Quad-Core processor och kraftull NVIDIA grafik. Enheten levereras med en Apple trackpad, tangentbord och strömkabel. Har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2013. Extra: Apple original batteriladdare och 4 stycken uppladdningsbara AA-batterier.

Produktspecifikation

Processor: 3,4 GHz Intel Core i5
Välj minne 16 GB 1600 MHz DDR3
Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 775M 2048 MB
Upplösning: 2560 x 1440
Hårddisk: 1 TB HDD
Operativsystem: 10.12
Produktens ålder: 65 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S60E162

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!