iMac 27″

Intel Quad-Core i5 3.2 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz) / 16GB 1600MHz DDR3 / 1TB HDD SATA

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En supertunn 27" iMac som tar den stationära datorn till nya nivåer. Med tredje generationens Intel Quad-Core processor och kraftull NVIDIA grafik. Enheten levereras med en Apple mus, tangentbord och strömkabel. Har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2012.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i5 3.2 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz)
Minne: 16GB 1600MHz DDR3
Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 675MX 1024MB
Upplösning: 2560x1440
Hårddisk: 1TB HDD SATA
Operativsystem: 10.12
Produktens ålder: 77 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S67E555
Tillbehör
  • Inkluderar Apple trådlöst tangentbord, Apple trådlös mus och strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!