iMac 27″

Intel Quad-Core i5 2.9 GHz / 32 GB RAM / 1 TB HDD / Late 2012

4.0 /5.0

11 499 kr

moms 0%   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

En supertunn 27" iMac som tar den stationära datorn till nya nivåer. Med tredje generationens Intel Quad-Core processor och kraftull NVIDIA grafik. Enheten levereras med en mus, tangentbord och strömkabel. Har gått igenom fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Sent 2012.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i5 2.9 GHz
Minne: 32 GB
Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 660M
Upplösning: 2560x1440
Hårddisk: 1 TB HDD
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: Late 2012
Produktens ålder: 87 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S85E929
Tillbehör
  • Inkluderar Apple trådlöst tangentbord, Apple trådlös mus och strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!