Julrea! Stort urval av produkter med -10% rabatt. Se här! Produkter beställda senast den 19 Dec hinner fram före julafton!
Specialerbjudande

iMac 27″

Intel Quad-Core i5 3.2 GHz / 8 GB / 1 TB HDD / Late 2012

3.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En supertunn 27" iMac som tar den stationära datorn till nya nivåer. Med tredje generationens Intel Quad-Core processor och kraftull NVIDIA grafik. Enheten levereras med en mus, tangentbord och strömkabel. Har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2012.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i5 3.2 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: NVidia GeForce GTX 675M
Upplösning: 2560 x 1440
Hårddisk: 1 TB HDD
Operativsystem: Sierra 10.12
Modell: Late 2012
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S78E509
Tillbehör
  • Inkluderar Apple trådat tangentbord, trådad tredjeparts mus och strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Repor på skärm

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!