iMac 21.5″ Late 2012

Intel Quad-Core i5 2.9 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz) / 8GB / 1TB HDD

6 899 kr

inkl: 25% moms   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

Denna supertunna iMac ger elegans till ditt skrivbord. Med en IPS-skärm, en kraftfull Intel Quad-Core processor och mycket mer integrerat i en enhet. Enheten levereras med en Apple mus, tangentbord och strömkabel. Har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2012.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i5 2.9 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz)
Välj minne 8GB
Grafikkort: Nvidia GeForce GT 650M 512MB/Intel HD Graphics 4000
Upplösning: 1920x1080
Hårddisk: 1TB HDD
Operativsystem: 10.12.6
Produktens ålder: 75 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1F80I826
Tillbehör
  • Inkluderar Apple trådlöst tangentbord, Apple trådlös mus och strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Små repor på skärm

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 2-4 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!