Julrea! Stort urval av produkter med -10% rabatt. Se här! Produkter beställda senast den 19 Dec hinner fram före julafton!

iMac 21.5″

Intel Core i5 2.8 GHz / 8GB DDR3 1867MHz / 1TB HDD 5400rpm / Late 2015

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Denna supertunna iMac ger elegans till ditt skrivbord. Med en IPS-skärm, en kraftfull femte generationens Intel Quad-Core processor och mycket mer integrerat i en enhet. Enheten levereras med en mus, tangentbord och strömkabel. Har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2015.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 2.8 GHz
Minne: 8GB DDR3 1867MHz
Grafikkort: Intel Iris Pro Graphics 6200, 1536MB
Upplösning: 1920 x 1080
Hårddisk: 1TB HDD 5400rpm
Operativsystem: 10.13.6
Modell: Late 2015
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S83E833
Tillbehör
  • Inkluderar Apple trådlöst tangentbord, Apple trådlös mus och strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!