Årets Julkalender får du ett exklusivt erbjudande varje dag fram till jul! Luckan öppnas kl 12:00.

Om mResell

mResell grundades år 2012 av entreprenörer med en bakgrund inom företagsledning. De var bland annat med och grundade Apple Premium Resell Stores. Med deras djupgående kunskaper om, och uppskattning för Apple produkter hade de en enkel vision i åtanke för mResell. De ville ge så många som möjligt chansen att uppleva den livsstil som växt fram runt Apple’s produkter, en livsstil som bygger på användarvänlighet, innovation och stilrenhet. Samtidigt var de ense om att detta måste göras på ett både hållbart och miljövänligt sätt.

Med denna målsättning drogs deras metaforiska blickar osökt till marknaden för begagnade och rekonditionerade Apple produkter. Just denna marknad hade potential att förverkliga grundarnas vision. Å ena sidan fanns det en enorm efterfrågan på begagnade och rekonditionerade Apple produkter och å andra sidan fanns det många Apple-entusiaster som redan ägde Apple produkter och ständigt var på jakt efter nysläppta modeller. Det fanns ett gap mellan dessa två grupper som behövde överbryggas. Lösningen var lika enkel som den var elegant. Grundarna skapade en ”online plattform” där säljare och köpare kunde handla i en trygg och säker miljö. Plattformen byggdes medvetet upp på ett sätt som eliminerade risken för bedrägerier, brutna löften och andra komplikationer som lätt uppstår när man köper/säljer genom t.ex. blocket eller liknande marknader, mResell var fött!

Sedan dess har mResell utvecklats och inkorporerat många förbättringar och uppgraderingar, varav många kom som rekommendationer från våra egna kunder. mResell växer konstant och har i nuläget runt 20 anställda. Vi finns i sju Europeiska länder samt Australien och Nya Zeeland. Men, det som är allra viktigast är att vi finns där du spenderar en stor del av din tid, på nätet.

Tveka inte att kontakta oss. Du kan även följa oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad och ta del av våra kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum. Tack vara oss har du möjlighet att köpa dina favorit Apple produkter till halva nypriset!

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.