Årets Julkalender får du ett exklusivt erbjudande varje dag fram till jul! Luckan öppnas kl 12:00.

Prepaid – betalt i förskott.

Prepaid – Hur funkar det

När du säljer en produkt till oss har du alternativet att välja att du vill få pengarna utbetalda innan du skickar in din produkt. När vi väljer detta alternativ minskar ersättningen du får för att våra kostnader ökar. Samtidigt är detta det absolut tryggaste sättet att sälja en produkt. Du har 5 arbetsdagar på dig att skicka in produkten till oss efter att du fått dina pengar. Därefter går en faktura ut på motsvarande belopp samt en administrativ avgift på 300kr. Om denna inte betalas inom ytterligare 10 dagar. Går ärendet till Kronofogen för indrivning. Se därför till att du vet att du med säkerhet är hemma och har tid att skicka in produkten.

För att en utbetalning av Prepaid ska godkännas så görs en kreditprövning av det angivna personnumret samt en kontroll av telefonnummer (telefonnumret får inte vara dolt). Om du är kreditvärdig går en betalningsinstruktion till banken som inom 1-3 arbetsdagar betalat ut pengarna till ditt konto. Detta kräver att du är ansluten till SUS, läs mer nedan. Om du inte är ansluten tar det ytterligare en dag innan du får en avi hemskickad och kan på ett posten ombud eller valfritt bankkontor lösa ut pengarna. Observera att ombunden tar olika mycket betalt för att lösa in utbetalningscheken. Men räkna med att det kostar runt 50kr.

Swedbanks, SUS.

mResell samarbetar med Swedbank. Utbetalningar sätts in på ett konto kopplat till SUS. Många, över 6 miljoner är idag redan kopplade, tex CSN och försäkringskassan använder samma utbetalningslösing. Kontakta din bank om du vill kontrollera om du redan idag är ansluten. Du kan även göra det direkt på webben.

Läs mer om SUS här.

Urkundsförfalskning.

När man anmäler ett konto nummer och digital signerar vårt avtal är det viktigt att man gör detta i sitt eget personnummer. Om man utger sig att vara någon man inte är kan man dömas för Urkundsförfalskning, enligt 14 kap. 1 § brottsbalken (1962:700).

Har du frågor tveka inte att kontakta oss.

 

 

 

 

 

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.