Årets Julkalender får du ett exklusivt erbjudande varje dag fram till jul! Luckan öppnas kl 12:00.

Kan jag påverka priset när jag säljer min produkt?

Att tänkta på.

Fel och brister

Alla fel och brister som vi upptäckter på din produkt kommer sänka produktens värdering. Om du har en liten buckla eller något liknande, skicka  oss en bild först (kontakt@mresell.se) och fråga vad vi tror. Om vår bedömning är att man bör laga produkten så är det fördelaktigt att göra detta själv hos en auktoriserad verkstad. Chansa inte och skicka in produkter till oss, det blir ALDRIG bra.

Utöver liknande reparationskostnad som du får hos en auktoriserad verkstad tar vi ut en marginal för administrationen etc.

Göra i ordning produkten

Du får gärna putsa och göra din produkt fin innan du skickar in den till oss, tänk bara på att vara försiktig så du inte råkar förstöra produkten. Undvik vatten eller andra flytande vätskor. Undvik även sådant som kan skrapa eller repa produkten.

Original tillbehör och embalage

mResell köper endast autentiska originalprodukter. Vi godtar inga produkter vars reservdelar består av tredjepart eller reparerade hos icke auktoriserad verkstad.

När vi säljer vidare produkten kan vi ta mycket mer betalt om produkten är komplett. Vi eftersträver att ge våra kunder samma upplevelse som om de köper en ny produkt. Om du inte har embalage kvar påverkar detta priset negativt. Saknas en kabel eller dylikt kan detta avsevärt påverka värdet.
Tillbehören måste fungera i svenska hushåll t.ex. amerikanska fungerar ej.

Ta inga risker

Det tråkigaste vi vet är att behöva ändra det pris vi indikerat. Om du vet med dig att du har något som kan påverka priset kontakta oss först med bilder. Att skicka in en produkt och få avslag och därefter behöva betala 200 kr är inte roligt för dig. Det är heller inte lönsamt för oss, så vi har alla att vinna på att minimera denna situation.

Tveka inte kontakta oss om du har frågor.

 

 

 

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.