Årets Julkalender får du ett exklusivt erbjudande varje dag fram till jul! Luckan öppnas kl 12:00.

Information till dig som säljare

Som säljare av en begagnad produkt skall du:

Veta att du får betalat

Hos oss får du betalt inom 5 arbetsdagar (normalt snabbare än så) efter att produkten ankommit till oss. På den tiden går vi igenom datorn, säkerställer att dina uppgifter är korrekta och betalar ut pengarna. Pengarna betalas ut genom SUS Swedbank. Detta innebär att de flesta som bor i Sverige är kopplade och får pengarna utbetalda på sitt kontonummer. Om man inte är ansluten så får man ändå pengarna utbetalda. Det kan ta någon dag extra då man får en AVI skickad till sin folkbokförda adress. Bankens hanteringstid på utbetalningen är oftast snabb så att man ser pengarna dagen efter, men ibland dröjer det 1-3 arbetsdagar innan du ser pengarna på kontot. 

Om något mot förmodan inte stämmer, kontaktar vi dig och du har möjlighet att avbryta köpet.

Prepaid

Vi har nu lanserat Prepaid, vilket gör att du kan få betalt innan du skickar in din produkt, detta förutsätter att du är kreditvärdig. Läs mer om Prepaid här.

Du äger produkten

Viktigt att veta är att du äger datorn tills dess att du har fått dina pengar och vi hanterar din dator på samma sätt som våra egna, med silkesvantar, ESD skydd och precis så mycket kärlek den behöver.

Vintage produkter

Hos oss strävar vi för att hålla god livslängd på våra produkter. När du skapar en order hos oss så får du ett besked inom några timmar ifall vi har godkänt din order. Produkter som är äldre än 5 år kan komma att nekas utav anledningen av ålder och brist på reservdelar. Klassifieras produkten som ”vintage” av Apple så har reservdelar helt slutat att tillverkas, vilket innebär att vi inte tar emot denna. Den kontrollen kan först göras efter att vi mottagit serienumret på produkten.

Vara säker på att inget material från din dator går att återskapa och missbrukas. 

Våra datorer kontrolleras av en av Apple auktoriserad tekniker. Teknikern går igenom datorn och rensar hårddisken från allt innehåll och formaterar den enligt allmänt vedertagna riktlinjer för bra säkerhet av radering. Om man är extra orolig går det bra att innan man skickar in datorn själv förstöra hårddisken, eller be oss göra det. Då ersätter vi din hårddisk med en helt ny innan den går vidare till nästa kund.

Vi tror och hoppas att vi erbjuder en tjänst du kommer att uppskatta och vi tar gärna emot feedback, tveka inte att kontakta oss och hjälp oss bli ännu bättre!

 

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.