Årets Julkalender får du ett exklusivt erbjudande varje dag fram till jul! Luckan öppnas kl 12:00.

Ett tryggt alternativ

Vad är viktigt för dig som säljer en produkt till oss?

Vi tror oss veta!

Trygghet

Att känna sig trygg är ett grundbehov hos oss människor. Affärer som görs där trygghet inte är uppfyllt blir aldrig bra.

Vi är ett svenskt registrerat aktiebolag. Detta borgar för att vi är möjliga att kontrollera. Enligt svensk lag måste styrelsen vara publik och webbplatser så som tex www.allabolag.se erbjuder gratis information kring bolaget, om oss kan du läsa på http://www.allabolag.se/5568855372/mResell_AB. Här kan du se vem som som är ytterst ansvarig för bolaget, vår revisor etc. När bolaget gör sitt första bokslut kommer du här kunna se vår finansiella information.

Som säljare av en produkt till oss är du ägare av densamma tills vi betalat ut pengarna till dig. Om vi av någon anledning skulle hamna på obestånd eller i värsta fall gå i konkurs innan du fått dina pengar utbetalda, är det fortfarande din produkt även fast den rent fysiskt befinner sig hos oss. Detta var ett av våra grundkrav när vi tillsammans med vår advokatfirma, Andulf tog fram avtalet som man elektroniskt godkänner vid en försäljning.

Trygghet handlar inte bara om ekonomisk trygghet, att få betalt för sin produkt är viktigt men det är även viktigt att den produkt man skickar in hanteras på ett korrekt sätt.  Vi använder oss uteslutande av PostNord som logistikpartner. När du använder vår förbetalda fraktsedel är ditt paket försäkrat av posten med 50 000 kronor per sändning. Självklart ansvarar Du för att produkten är korrekt inslagen eftersom Du fortfarande är ägare till den. Läs mer om hur att förpacka din produkt här.

När produkten sedan kommer till vår samarbetspartner mcare Sweden, tar deras Auktoriserade servicetekniker hand om din produkt. En Apple-auktoriserad serviceverkstad måste alltid uppfylla Apples standard för servicenivåer. Tekniska certifieringar förnyas årligen för att säkerställa kvalitén på deras kompetens. Tekniker kontrollerar produkten visuellt och genom Apples diagnostik program. Därefter rapporterar han/hon till oss på mResell. Vi avgör därefter om vi behöver göra något avdrag på priset. Vi eftersträvar att i så få fall som möjligt ändra priset i efterhand. Om allt är ok betalar vi direkt ut pengarna, i annat fall kontaktar vi dig omgående med ett nytt reviderat pris som du får ta ställning till.

 

mResell är registrerat, AA-572-76022-12 enligt Lagen om handel med begagnade varor (1999:271) och följer utfärdade bestämmelser avseende yrkesmässig handel med begagnade varor, för information kring lagen och våra åtagande läs mer på https://lagen.nu/1999:271 eller kontakta Polisen.

 

Innan produkten säljs vidare.

Innan vi säljer vidare din produkt raderar teknikern din hårddisk och ominstallerar systemet vilket gör det mycket svårt att återskapa den information som fanns på datorn. Om man som kund trots detta känner oro för att personlig information skall hamna på villovägar går det bra att skicka in produkten utan hårddisken, eller be oss om att makulera hårddisken när vi får in den. Detta väljes i så fall som tillval i samband då man fyller i produktens skick. Har man valt att disken skall makuleras så skruvas den ut och förstörs vid ankomst.

Priset

Vår unika prismotor är inte bara duktig på att identifiera din produkt, dess algoritm tar även hänsyn till en matris bestående av ett hundratal parametrar innan den lämnar ett pris. Vår ambition är att priset skall möjliggöra en vidareförsäljning med en rimlig marginal. Vi måste också ta ut en marginal som gör att vi som bolag kan vara lönsamma. Det är självklart så att på Blocket eller andra marknadsplatser där affären görs direkt mellan säljaren och köparen kan resultera i ett högre pris. Vi välkomnar att man provar dessa om man känner sig trygg och är beredd att vänta innan produkten säljs. Tänk på att annonser som ligger på blocket alltid har en prutmån, hos oss är det priset man får det som gäller förutsatt att man angivit korrekt information.

Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss!

 

 

 

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.