Jobba hos oss

Apple Specialist – @Stockholm Office

Apple Specialist – @Stockholm Offie
Är du en problemlösare och längtar efter nya utmaningar? Har du ett intresse för Apples produkter och är nyfiken på teknikbranschen?

Vi söker nu nya medarbetare till vårt växande team vid Sankt Eriksplan. Här kommer du få vara med och utveckla framtidens mResell.

mResell
Är en ledande online-butik för återanvända Apple-produkter. Vårt uppdrag är bygga en mer hållbar framtid genom att förlänga livscykeln för Apples produkter.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos oss jobbar du uteslutande med Apple-produkter och blir del av ett internationellt team. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:

  • Testa och kvalitétssäkra Apple-produkter
  • Rengöra produkter och bedöma skick
  • Inleverans och utleverans

All verksamhet sker med kunden och teamet i fokus och därför är engagemang samt en lösningsorienterad inställning av stor vikt. Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna förväntas du ta egna initiativ och ha en öppen attityd inför oförutsedda utmaningar, stora som små. Verksamheten befinner sig i en expansiv fas och tjänsten passar därför dig som trivs i en föränderlig och kreativ arbetsmiljö med utrymme för eget ansvar.

Vi söker dig som
Får en kick av att lära dig nya saker och både är intresserad av teknik och människor. Som person är du ansvarskännande, strukturerad och driver på ditt arbete självständigt. Likväl trivs du att arbete i team och har god samarbetsförmåga. Du är inte rädd för utmaningar och du drivs av att befinna dig i en miljö där du får möjlighet att utvecklas. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi tror på ett modernt ledarskap
Därför anser vi att våra medarbetare är vår största och viktigaste resurs. Vi tycker att arbetsplatsen ska vara en tryggt ställe där människor med olika bakgrunder kan mötas och fritt framföra tankar och idéer. Vi tror på att lyckas genom sina misstag, att lära av varandra och växa tillsammans. Du behöver inte vara fullfjädrat proffs på Apple-produkter, bara ha rätt inställning. Utbildning kommer att erbjudas fortlöpande under anställningen. 

Din profil

  • Du är ny på arbetsmarknaden
  • Är ansvarskännande och organiserad
  • Tar egna initiativ
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Är stresstålig och duktig på att prioritera
  • Fördel om du är tillgänglig för anställning omgående

Ansökningsprocess
Maila till oss och berätta om dig själv: [email protected]